Christmas gifts in the making!

PC151168God kveld mine damer og herrer.

Da var jeg ferdig med julegavene for denne gangen, takk fra meg.

Jeg har nå pakket dem fint inn og om noen ikke liker det dem får så har jeg kastet byttelappene slik at dem må beholde dem, ikke noe vits å bytte de gavene jeg har kjøpt. Jeg har brukt masse tid på å finne dette, pluss at jeg er litt små syk. Istedet for til og fra lapper så bruker jeg personlige polaroid bilder, er ikke det kult a? PC181367Uansett, nå må jeg bare legge kroppen min ned i sengen igjen for jeg er iskald og hoster alt for mye. # Synessyndpåmegselvsyndromet! Vi ses snart og håper dere alle er ferdig med gavene.

PS: I romjula skal jeg dele ut en helt fantastisk gave på bloggen, den harjeg faktisk lyst på selv, så stay tuned! PC181361 PC181362

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton