Vampyrbehandling

PC100625Shalabaisen folkens, Ja, for dere som ikke følger meg på snapchat og ikke har fått sett litt av videoene jeg har filmet i dag så tok jeg også noen bilder og tenkte nå å forklare litt rundt denne “Vampyrbehandlingen” dette er en behandling man gjør i ansiktet. Jeg elsker å teste ut nye ting så lenge alt er naturlig og det er nettopp denne behandlingen her. Man tar blodet fra sin egen kropp og drar ut serumet, dette sprøytes så inn i ansiktet slik at musklene kan begynne å jobbe igjen. Det er litt som å gå på et treningssenter, der trener man musklene på kroppen, med “vampyrbehandling” trener du musklene i ansiktet. Sykt morsomt å teste. Jeg synes ikke dette var ubehagelig eller vondt, det var mer som en massasje i ansiktet, men nålene hun brukte gikk faktisk 2mm inn i huden. Jeg var nok litt bedøvet kanskje, men er jeg fornøyd så langt. Bildet med Kim er tatt da hun var ferdig med sin “Vampyrbehandling” Bildet helt neders er hvordan jeg så ut etterpå, litt forskjell. Jeg kommer nok til å ta en behandling til. Nå gleder jeg meg bare til å se resultatet i morgen. kim_0 1. Tapper blod fra egen kropp!PC100636 PC100629 2. Her er blodet delt opp, det gule er da serum fra ditt eget blod, mens det rød bare kastes.PC1006433. Dette smøres inn i ansiktet ditt PC1006504. Nålene går opp og ned og trykker Serumet ned i cellene. PC100654Jeg tok også å testet litt akupunktur nåler i fjestet, ganske så behagelig om du spør meg. PC100655  PC1006655. All done. Jeg ble litt rød, men ikke noe Kim Kay bloody face!OLYMPUS DIGITAL CAMERA PC100668 Nå er det bare å kaste i seg en grønn juice og late som jeg er verdens sunneste mann!PC100672

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton