Lets go to Vienna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA God kveld godtfolk. Da var jeg endelig fremme på hotellet etter mye venting ved Frankfurt airport. Makan til kjedelig flyplass skal du lete lenge etter, eller den i Kristiansand og Mo I Rana slår denne lett. Det som var det beste med flyplassen var at de hadde super sunn mat over alt og det verste er disse sure og grinete tyskerene som hater jobbene sine like mye som dem hater å snakke engelsk. Hva er igrunnen galt med tyskere på en tirsdag da? Djiises! Jeg hadde heller aldri flydd med flyselskapet Austrian før og det var virkelig en bra opplevelse. Jeg var bare en time i luften fra Frankfurt til Wien og fikk bestille vin til de billige kjeksene vi fikk servert, ja sånt har ikke vi det i Norge på en times flytur a gitt. Dette blir en spennende og lærerik workshop tur med Olympus, gleder meg masse til å sette igang dagen i morgen. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Thats what i call a sexy flight sleep, #dobbelhakeflautOLYMPUS DIGITAL CAMERAMelia er hotellet mitt og er det nyeste hotellet i Wien. Hotellet ligger ved district 22. I denne byen går alt på district, føler nesten jeg er med i Hunger Games. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAVi ses i morgen tidlig, nå tar jeg faktisk natta.

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton