My kind of christmas calendar

PC010341God kveld folkens. Da er reisebaggen pakket til Østerrike i morgen. Jeg gikk å shoppet en ny reisebag i dag og siden jeg var innom butikken så hvorfor ikke bare gå for en ny denim skjorte også. Jeg har jo så mange denim skjorter fra før av så dette var virkelig en bra investering, dagens shopping galskap! Jeg hashtagger dette med #1julekalenderpakke og later som var bra for pengesekken. Uansett så er jeg klar for workshop tur og gallafest med 50 andre bloggere fra hele verden. Jeg må opp klokken 05:00 fordi jeg trenger en time med P4 radio på ørene, kaffe ned i strupen og dra rynkene godt på plass før jeg løper til flyplassen, vi ses i morgen tidlig folkens. PC010328PC010327 PC010342 PC010346  

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton