Workout day

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Torsdag workout = Bryst, mage og biceps. Jeg fikk en helt fantastisk økt unnagjort, alltid bra når man er to som trener sammen, ikke bare klarer man å løfte tyngre, men tiden går så sykt fort også. 1,5 timer ble det faktisk i dag. Nå skal jeg lage meg en hjemmelaget hamburger før jeg stikker på åpningen av Steen og Strøm i Carl Johan å se på de nye lokalene dems og videre går turen til butikk åpningen av Mardou&Dean sin butikk på Akerbrygge. Ses litt senere godtfolk. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Favoritt øvelsen min er denne  ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ ⇓ Her skal du løfte hele kroppen up side down for så å presse kroppen opp og ned, den er så tung at du nesten bare vil spy litt.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERADenne plakaten gjorde dagen min. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton