MQ DATE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHello folkens og god tirsdag kveld. Da var jeg endelig hjemme igjen. Deilig å sitte hjemme i sofaen etter en hektisk dag og legge over bilder og lese litt mail. Jeg er ikke helt ferdig på jobb enda, må sende noen mail til og ta et par telefoner, men først blogge litt til dere. OLYMPUS DIGITAL CAMERA MQ er et merke jeg bruker veldig mye så da er det ekstra stas å komme på kaffe og se på det som kommer i butikken snart. Jeg har funnet meg noen favoritt plagg allerede. I morgen er det Sony live fest, det ser jeg frem til og jeg har noen spennende ting på gang som jeg gleder meg til å fortelle om, vi ses i morgen tidlig. Håper dagen deres har vært kanakans, her kommer litt bildedryss fra kaffedaten med MQ.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton