We are here!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGod søndagskveld. Da har jeg nettopp vært å gått i fakkeltog mot mobbing, en sak som står meg veldig nært. Jeg merket det var veldig tøft og trist å høre mammaen til Odin snakke. For en dame og for et forbilde for oss alle sammen. Så mange som hadde møtt opp til å gå i dette toget, men det kunne vært så mange flere. La oss nå ikke la en slik viktig sak gå i glemmeboken om 14 dager. La oss holde denne saken varm, vi har alle et ansvar for å ta vare på hverandre og kjempe mot mobbing. #MOTMOBBING #WEAREHEREAGAINSTBULLYINGOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton