The perfect xmas gift

Printic-4God ettermiddag. Dette ble en litt sein update i dag, jeg har vært på et par spennende møter og fikk meg akkurat en 5 minutters pause.  Jeg skal på en type “gutte” kveld i dag på lanseringen av parfymen til Tom Ford, kan vell ærlig innrømme at det er ikke særlig mye “guttekveld” om dere skjønner, men blir nok veldig hyggelig. Stikker til frisøren etterpå for å klippe afroen. Jeg pleier alltid å ta en klipp før jeg skal på reiser, for i morgen er det jo Tyskland som står for tur. Nok om det og over til den perfekte julegaven. Jeg elsker denne Appèn som jeg har på telefonen, og kom nettopp til å tenke på at dette er jo den perfekte personlige julegaven. Ikke noe som er bedre enn en personlig julegave som man har tatt seg tid til å lage. Her kan du laste inn 50 av dine bilder som du har på telefonen og få den rett hjem i postkassen som 50 polaroid photos, eller en bok og kalender. Ps: Det koster nesten ingenting for dette. Perfekt julegave til en du er glad i. P3134678 Printic (1) printic lune blog-1 printic lune blog-2 printic-2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA printic seina_lla_ Vi ses litt senere.

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton