Wolford press day

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGod kveld i stua. Endelig hjemme igjen etter en hektisk dag, tro det eller ei, det var så hektisk at denne mannen har ikke fått trent og det eneste jeg har fått i magesekken ble en posjon med havregryn og litt  sushi. Nå har jeg kjøttet på panna og skal bare kaste på et par egg så er protein middagen ferdig, høres helt jævlig ut, men smaker godt da og det er viktig. Vi satt oss litt på Bølgen & Moi og det beste utentvil, var da Marthe glemte å betale og servitøren kom løpende til bilen med kortterminalen, snakk om god service a 🙂 Vi kjørte videre til Wolford press day og ble møtt med bobler i glasset, kødder ikke med onsdager haha. Uansett, nå skal jeg spise middag og håper jeg klarer en treningsøkt, vi hørs senere. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton