MagMaLou presselaunch

1898759-11-1414775167731 Kompisen min Marthe har lansert sin nye kolleksjon for butikken sin MagMaLou på Frogner, da er det viktig å støtte opp å se hva denne kreative damen har kommet opp med denne gangen.  Det var utrolig mye bra til dere damer, men jeg fant et par favoritter som jeg skal plassere på noen snasne venner når dem skal på en luftetur. Det finnes masse fint i butikken til Marthe, er dere i Oslo, så finner dere butikken på denne adressen: Skovveien 8, 0257 Oslo.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg vet hvem jeg skal plassere denne kjolen på. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAFor flere bilder gå inn HER Nå må jeg jobbe litt til, så trening nummer 2 og videre på middag. See ya later.

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton