SVA LAUNCH

svalaunchProud Olympus PEN Ambassadors. Lene, Celine, Anette og en mann, MEG 🙂 Sist uke dro jeg på Sva Magazine #9 på Uhørt i Oslo, storkoste meg med jentene mine 🙂 Jeg elsker bildene som Svein Bringsdal har tatt i dette bladet, Svein bruker Olympus PEN på alt, det er så sykt fet når man møter en fotograf som virkelig kan ta bilder og elsker jobben sin, blir så inspirert av slike mennesker. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASkjorten min er ny og kommer er fra den nye sesongen til Only & Sons.  Mr.Oldman look. svamag1Måtte låne et par bilder av Annette, mine hadde mysterisk forsvunnet.OLYMPUS DIGITAL CAMERAFikk meg et par timer sammen med Lene & Annette, to jenter som jeg elsker å henge med. Vi tre kommer til å henge en del fremover, men det kan jeg ikke snakk om akkurat nå 🙂 svamag9999 OLYMPUS DIGITAL CAMERAHåper kvelden deres blir kanakans bra, nå skal jeg lage middag for to kompiser, det blir en yber sunn meny, oppskriften og bilder kommer etterpå 🙂 God middag folkens.

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton