Alexander Wang for H&M

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGod lørdag partyløver. Når det kommer en ny gjestedesigner til H&M, da kommer det også en ny fest. Jeg var så heldig å bli invitert på 5 retters middag i går kveld for å se hva Alexander Wang har laget for H&M. Det er ikke så mye for meg her, kanskje et par gensere og noen boksehanser som jeg kan ha hengende på kontoret mitt, men kolleksjonen er super edgy/rå og mye av dette er kult til snowboard mannen på fjellet, og til jentene så er det noen topper og kjoler som kommer til å bli utsolgt med en gang dem kommer i butikken, hvertfall den Annette Haga og Jenny Skavlan hadde på seg i går, yber sexy om jeg får si det sånn. Tusen takk for en super fest H&M. Nå skal jeg gjøre klar kostymen for i kvelden, jeg skal i 30 årsdag til kompisen og frisøren min Maja. Temaet er Disney, gleder meg og et hint ut av min kostyme, jeg må leke veldig gjerrig og ikke bruke en krone. 🙂 Ses snart for en update av kostymen. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAcollage awOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAcollageawhOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATakk for dansen Annette,haha.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton