The breakfast club, part two!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADette var en veldig deilig start på fredagen assår. Frokostklubben er samlet for å feire lansering  av StyleMag sitt nye sjette nummer, covergirl er sjølvsagt peneste milfèn Norge har å by på, Tone Damli. Big crush på henne ass. Pen på bladet, kulere som person. Kroppen min har fått overdose på vitaminer av Juice fra Bølgen & Moi, så tror denne dagen blir veldig lett å kjøre gjennom. Jeg skal ta et par skype møter nå og komme meg opp på kontoret, men i kveld skal jeg på fest med H&M. Gleder meg til middag, fine mennesker og se Alexander Wang for H&M.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA     OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton