Bestseller

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHello folkens. For en dag det har vært, og den er enda ikke ferdig. Jeg tror jeg har løpt, kastet meg inn i taxi etter taxi, møte etter møte, og nå er jeg endelig hjemme og får tatt meg 1 times pause før jeg må ut døren igjen. Neste stopp er Olympus festen. Bestseller har hatt pressedag, har faktisk aldri møtt dem som jobber på hovedkontoret før, men fanken for noen positive mennesker, my kind of rockstars i motebransjen. Only & Sons. Har blitt et av mine favoritt merker etter jeg fant det på Instagram. Det er et dansk merke som lager fresht tøy for oss gutta til en prisen som er kanon bra. Just the way we boys like it. Fant noen favoritter fra Selected Homme og Jack & Jones vintage. Nå, løper jeg i dusjen så snakkes vi litt senere!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERASeriøst, jeg savner Jack Russell hunden jeg hadde for noen årsiden. OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERADette er da hva som kalles en goodybag, selv kaller jeg det julaften i oktober.     OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton