Pressparty at Spalt PR

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHello & god torsdag. Kom nettopp inn døren fra morgen treningen, det ble bare en kjap joggis i Frognerparken, men jeg må være fornøyd med det. I går stakk jeg jo innom Spalt PR sin pressefest sammen med Marthe,  og tenkte jeg slenger med en del bilder. De ligger under å venter på dere ⇓⇓⇓ Noen har pressefrokost, mens andre tar på en liten pressefest. Det kommer sykt mye fet til oss gutta fra Adidas og mye kule treningsklær til både jenter og gutter. Adidas skoene lenger nede må jeg ha når dem kommer i butikken. Nå skal jeg fakisk på pressefrokost til This Is Pr og et par andre presse eventer, hjem igjen og dele litt med dere, for så å komme meg på premierefest til TV2Bliss. Torsdag ass. Vi ses litt senere gangster 🙂collagem OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAIts all in a SELFIE. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton