Old school workout.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATrening trenger ikke være kjedelig, du trenger heller ikke løfte for tungt for at du skal få effekt. Marius og jeg kjører en form for trening som går på hele kroppen. Vi trener dem indre musklene, slikt at vi får lange muskler og ikke store og bulkete. Denne formen for trening kan du faktisk gjøre ute, du trenger ikke et treningssenter. Jeg kaller det vintage trening haha. En ting du vil kjenne når du trener slik, er blodsmak i kjeften, da er det digg at man er to, slik at den andre kan presse deg slik at du ikke gir opp. Lenge siden jeg har hatt en slik effektiv økt. Work hard, play hard.collage lolooOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERABruk 1.5 liter flaske fylt opp med vann eller sand, så drar du den til hver av sidene. Husk å stram magen.  OLYMPUS DIGITAL CAMERATa en store 1.5 liter Pepsi Max flaske og fyll den opp med sand eller vann. Start med å ha den over hode, så ruller du den i sirkel rundt kroppen din.OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERATa flasken og holde den strak opp med den ene armen, mens du hopper opp og ned på en benk i parken.     OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA       OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton