My body.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGod kveld gutter, jenter og alle homosapiene der ute, håper mandagen har vært kanakans. Jeg har kjørt to timers workout i dag. Den første på Sats og siste på Barry`s. Jeg sjekket også om kroppen min er eldre en alderen min. Det vil si jeg har kjørt en bodyanalyse, syk spennende å se hvordan kroppen faktisk er. Konklusjonen ble veldig bra spør du meg.

  • En muskelmasse som er over gjennomsnitt (YAY)
  • Vekten min er på det normale.
  • Kroppsfett var på 8.9 ( Normalt skal den ligge på (9.1 -18.3)
  • BMI var normalt. (En gang i tiden var den både over og under, så yay igjen)
  • Midje og hofte var normal.
  • Høyre arm er ikke like sterk som venstre, spesielt ass, haha.
  • Beina mine er over normalen av muskler, det hadde jeg ikke trodd. Høyre bein er 1% sterkere enn venstre og jeg som klager så på mine tynne bein ( Skal holde kjeft nå)
  • Kroppsvann : Normal
  • Livstil: Normal

Helt ærlig så hadde jeg trodd noe annent, hadde aldri trodd at kroppen min lå på under når det kom til fett %. Jeg er veldig fornøyd med resultatet i dag. Gleder meg til neste gang jeg skal ta denne testen. Men jeg må bli flinkere på grønnsaker. Elsker å ta treningstester. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA    OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASlurp it up, vi ses i morgen godtfolk!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton