Men`s sunday outfit

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJacket/ Bodaskins. Jeans/Carlings. Shoes/RiverIsland. Jumper/H&M. Shirt/RalphLauren. Oslo er best på søndager, satan som jeg elsker denne byen. Gå lange turer, drikker protein smoothies fra Barry`s bootcamp, og kjenne at den deilige høsten er her. Jeg var inne å kjøpte meg en bodyanalyse på Barry`s fordi den var på tilbud til 100 kroner, men tar ikke testen før i morgen tidlig. Jeg gruer meg til å finne ut om kroppen min faktisk er veldig gammel eller om den er min alder. Vi får se i morgen. Nå skal jeg legge meg ned på sofaen og se på “How to get away with murder” Jeg har en episode igjen, eller kanskje jeg skulle dratt på kino heller? Har sykt lyst å se filmen Annabelle, men blir kanskje litt teit å gå på kino alene en søndag kveld for å se skrekkfilm mens jeg hyler som ei jente på 12 år haha. Næææi, jeg blir på sofan as.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERAHa en super søndag videre, nå plyster jeg avgårde til sofaen 🙂 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton