Friday night premier show

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHola at ya yall & god lørdag. I går var det premiere på showet til Trine Lise ( Æ har rætt) Triana og jeg lo så mye at vi begge har fått nye magemuskler og vi gråt også til tider, så vi fikk virkelig rensket opp i tårekanalene. For ei dame, for et show. Dette showet er så ærlig, det så ekte og folkens, en stjerne har vært i livet vårt lenge, men nå kan endelig resten av Norge se Trine Lise sitt talent. Takk for at du er så ekte som du er og ja, du har, og kommer alltid til å ha rætt. Vi elsker deg. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASuper stolte venner venter på kveldens stjerne. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERADet ble også en liten etterfest, litt sliten i dag hehe.Æ HAR RÆTT    

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton