Where to dine in london

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHappy torsdag kveld gode mennesker. Jeg tenkte jeg skulle gi dere et lite tips på hvor dere må spise mat når dere reiser til London, men først så må jeg bare vise dere min Specsavers sjef, Irma. Det er viktig for meg å ha god kjemi med samarbeidspartnerene jeg velger å jobbe tett med og det har jeg/vi virkelig fått med Specsavers og Irma, denne dama ass! Its so important to me that the chemistry between the people i choose to work with is good, and with Specsavers and my boss lady Irma it really is fantastic. Im so happy to be a part of team Specsavers and i love the photos we took here, haha. Im going to recommend a fantastic restaurant in London for you, its moroccan food, i have never tried it before, but lord it was fantastic. The service might be a bit slow, but it is London and they are not known to be fast on there feet, especially at Oxford street haha.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAThe address is 25, Heddon street. London W1B 4BH.tearoom3 Maten var virkelig fantastisk, litt små treg service, men vi er jo i London og de er jo ikke akkurat kjent for å være raske på beina haha. Maten er marokkansk, noe jeg aldri har prøvd før, men jeg skal lett ha dette igjen. Atmosfæren er virkelig som å komme inn til Aladdins eventyr. Det var en av leserene til Cathrine som anbefalte denne plassen til oss, så tusen takk hvem enn du er. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA    OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton