The magic scarf!

IMG_7242 Hei igjen godtfolk, som jeg snakket om tidligere er det noe veldig unikt med dette skjerfet her og det tenkte jeg å snakke litt om nå. Jeg var hjemme i Vennesla i helgen og kom over noe sykt fet og praktisk. Et skjerf som både er trendy, varmt og har innebygd refleks, ja du hørte meg, refleks. Kanskje bedre å si innsyd refleks.  Jeg kjøpte to skjerf og lue fordi jeg er veldig glad i å gå turer på høst kveldene, men bruker faktisk aldri refleks, men nå gjør jeg det. Det kuleste er at designerene er fra Kristiansand og heter Morild Norway, Stolt assår. Du kan selv kjøpe dette skjerfet på nett HER Looken er veldig lik Acne skjerfene, personlig er disse bare litt kulere pga refleksen. I was home this weekend and i came over something really cool, a scarf with reflex, how cool is that? I got myself two scarf and a hat, now I’m ready for my night walks this fall in the dark. The scarf has a look kinda like Acne, but only cooler because of the reflex. The designer are from my town Kristiansand and that makes me so proud. If you want a scarf like that you can get it HERE! IMG_7240 IMG_7238 IMG_7237 IMG_7236  IMG_7226 IMG_7224

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *