I love Norwegian design.

IMG_6936

Jacket/ Moods of Norway. Jeans/ Replay. Shirt/ RalphLauren. Scarf/ Morild Norway.  

Snakk om å representere norsk design da, vi har sykt mye bra design i Norge. Grønt og grått er alltid topp sammen. Elsker denne dress jakken fra Moods of Norway, min favoritt denne høsten og den blir med meg til London neste månde.  Jeg skal fortelle dere noe helt rått litt senere med dette skjerfet så stay tuned for det. Talk about repenting Norwegian design. We have so much great clothing in Norway that a loth of people don’t know about. Im in love with this green jacket from Moods of Norway so ill bring that one with me to the big event I’m going to in London. Im going to tell you something really cool about this scarf a bit later, right now i have to jump on the air plain. Adios Vennesla & the south and hello Oslo and the east of Norway.

IMG_6933

IMG_6932IMG_6931IMG_6941IMG_6940IMG_6939IMG_6938

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *