The jacket meets G-Shock!

IMG_6874

Jacket/ MQ. Chinos/ Zara. Shoes/ Stockholmdesignergroup. Jumper/ NN-07. Shirt/ Zara. God fredag godt folk, det er helg og jeg elsker weekends.  Jeg holder på å pakke ned i kofferten for jeg skal til Vennesla i kveld. Hjem å gjøre et par prosjekter og feire ein god kompis som blir 40 år. Jeg gleder meg til å komme hjem. Har faktisk tenk tanken på å kjøpe meg et hus i Vennesla sånn at jeg kan bo der og i Oslo, er noe med følelsen av å være nær familie og venner, men vi får se når det skjer. 

IMG_6892

I går var jeg ute og hadde en avslutting middag med DetNye jenta crewet, spiste tapas, hadde et par glass med vin og klokken 22:00 var denne mannen så trøtt så gikk hjem for å legge seg haha. Tar på med hard trening på Barrys og jobbing. Det beste jeg vet er igrunnen søvn 🙂  I dag skal jeg se Britney Spears, det blir så yber kult. Har vært fan av den dama siden jeg var en liten kiddo og i dag skal jeg møte henne eller skal hvertfall se henne for hun er i Oslo for å lansere undertøy for undertøyskjeden Change. Men først, jobb og bootcamp. Ses snart. Had a great dinner with the people that makes the Tv-show DetNye-Jenta, the show i was a judge on. Great dinner, a bit of vine, to much food so i went home at 22:00 haha. When you workout with bootcamp your body get so tired early but that ok, i love to sleep. Today I’m going to see Britney Spears, she is in Oslo to promote her new lingerie collection she had done with Change. But now work then bootcamp, see ya all in a bit.

IMG_6889IMG_6887

 

IMG_6881IMG_6877IMG_6884

Min nye G-Shock klokke. I freaking love it.

IMG_6878IMG_6876IMG_6872

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *