Monday ootd

IMG_6794J

umper/The two pine brand. Chinos/Zara. Shirt/ Kiomi. Hat/H&M. Bag/ flea market in India.

God mandag peeps, okay kanskje man kan si blåmandag? Kjenner det er litt sånn i dag faktisk etter en lang og morsom helg. Men kan jo ikke la det stoppe. Jeg er på veg jeg til tannlegen og da jeg var yngre så hatet jeg tannlegen, nå liker jeg å gå å sjekke tann hygienen. Et frisk smil forlenger dagen 🙂 Det som er litt moro med denne uken er at jeg faktisk er veldig bizzy. Mange møter jeg skal gjennom og så skal jeg reise på fredag. Stay tuned. Happy monday peeps, I can feel that this day is a bit hard after a long and fun weekend, but i can’t let that stop me. I of to the dentist, i really hated going to the dentist when i was younger, now i really like it. Well what i like is a clean and a good hygiene. A healthy smile makes the day so much better:) This week ill be really bizzy with meetings and on friday im traveling again. Stay tuned.  

IMG_6814IMG_6813IMG_6812IMG_6789IMG_6784IMG_6782IMG_6780

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *