Dancing with the stars.

IMG_6744

God søndag godt folk i zyberspace. Jeg kunne ikke vært mer stolt av Caroline, wow endelig, ja endelig fikk hun fått frem personligheten sin i dansen også, bra jobbet Kai. Hun har en så rå personlighet som dem fleste ikke skjønner, mulig for det man ser av henne er på bloggen. Men i går assår, wow personlig så får hun en 10 av meg. Gleder meg til fortsettelsen neste lørdag.  Jeg skal komme meg på togstasjonen, må levere en litt hangover kompis som skal hjem igjen til Vennesla, haha. Gøy å ha med besøk av Vibecke denne helgen. Hun har det sikkert ikke så gøy i dag om dere skjønner 🙂 Ses om noen timer. Omg i can not be more proud of Caroline after the dance she and Kai did yesterday. Finally she got to show of the fantastic personality in the dance routine, i think that a playful dance is her thing. Cant wait to see here move on the dance floor next saturday. Ill give her a 10 for yesterdays dance. Now I’m going to drop of my hangover buddy at the train station haha. Its always fun when my childhood friends drop by in the city. Ill see you in a few hours 🙂

IMG_6704IMG_6722IMG_6742IMG_6771IMG_6695

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *