Style by vintage

IMG_6669

Dagens walk in Mickey. Jeg digger å blandet nytt, secondhand og vintage i et. Jakken her helt ny fra Matinique og er helt fantastisk til høsten, genseren er vel 30 år gammel, kjøpte den på vintage butikk i LA.  Skoene er fra Bexley. Nå skal jeg komme meg på skal vi danse i nydalen, husk å stem på Caroline folkens. Ses senere folkens. A walk with Mickey. I love to mix new with secondhand and vintage style. I think this jumper is like 30 years old. I got it in a vintage store in LA. LA has the best vintage ever, can’t wait to go back soon. Im of to see my buddy Caroline in Dancing with the stars now. See ya later.

IMG_6670IMG_6662IMG_6652IMG_6648IMG_6647IMG_6646IMG_6645

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *