Saturday is cheating day.

IMG_6635Shirt/RalphLauren. Jacket/BLK. Jeans/MQ Happy lørdag og sava som jeg elsker lørdager. Hvorfor? Fordi det er cheating day, jeg kan spise hva jeg har lyst på 🙂 Det må ikke være lørdag da, men en gang i uken. Kommer ikke til å ta helt av, men en deilig pizza og litt rødvin skal jeg nok klare å trykke i meg. Pizza fra Villa Paradisio er helt fantastisk. Jeg har besøk fra hjembygda i helgen så i kveld tar jeg skal ta henne med meg på Skal vi danse i kveld, heie på Caroline og Kai, Dem må videre. Er så stolt av Caroline og hun jobber så sykt hardt om dagen for denne dansen. Men først skal vi på trening, jeg skal vise henne Barrysbootcamp, sava det blir bra og hun kommer til å bli så sliten haha gøy for meg det 🙂 Vi ses om litt. Happy saturday, oh how i love saturdays 🙂 Why well its cheating day and i can eat whatever i like so today it pizza and red vine all the way. My friend from my home town village is here so I’m going to take her to Dancing with the stars later,we are voting for my buddy Caroline. But first I’m going to show her how i workout at Barrysbootcamp, she is going to die haha. See ya all later.IMG_6634 IMG_6639 IMG_6637 IMG_6630 IMG_6625IMG_6624 IMG_6621 IMG_6620 IMG_6619

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton