Flashback friday

IMG_0254God fredag folkens og god helg. Jeg har en liten flashback friday moment her jeg sitter å spiser frokost. Gud jeg savner de damene mine, spesielt Trinny mor. Vi ble så gode venner under innspillingen av T&S. Men snart tar jeg turen over til London igjen for å leke med hun, alltid like morsomt på de turene. Jeg skal bare spise opp frokosten og komme meg på trening, har en hektis dag foran meg. Vi snakkes snart, ha en allertiders fredags morgen.  Happy friday people and good weekend ahead, its still really early here, I’m just having a flashback friday moment while I’m eating my breakfast. I really do miss these ladies. We bacame so good friends while we did the filming of T&S Norway. But I’m soon of to London to se my girl Trinny again, going to be great fun. I always have fun on my trips to London. Im of to the gym now, but ill talk to ya all a bit later, bizzy day 🙂 IMG_0338 IMG_0337 IMG_0265 IMG_0262 IMG_0256   IMG_0238 IMG_0191 IMG_0163 IMG_0153 IMG_0144 IMG_0045 IMG_8017 IMG_7798

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton