100% RAW

IMG_6550

God mandags morgen, its all about that raw thing. Som jeg har snakket om før så digger jeg smoothies & en deilig fersk presset juice, men viste du all juice som er varmebehandlet fjerner gjæring og bakterier, og kan holde et år enten den er laget av konsentrat eller ikke? Jeg vil hvertfall ha min juice ny presset og med all de gode næringstoffene, derfor kjøpte jeg meg juice maskin og begynte å lage min egen. Men jeg stakk innom en butikk i går og kjøpte med meg 4 forskjellige juice som er lagt på sammen måte. Det er juicen fra Essentially, innholde er rått, det må drikkes innen 3 dager. (Ikke reklame, men en virkelig anbefaling) I love real juice and real smoothies that i make myself, thats the reason i got myself a juice machine. I want all good ingredients for my body, but the juice you get at the store is made with so much crap so it can last longer at the local super marked. Yesterday i went to a shop and i found something thats so good and so raw and will only last 3 days so drink up haha. This juice from Essentially is something i really recommend. 100% raw.  Here is my two favorite.

cashew-juice-menu

Det smaker helt fantastisk og min favoritt etter en deilig treningsøkt er Cashew Milk, denne har et innhold på litt over 300 kalorier og 15 gram proteiner. Perfekt etter trening.

green-120

Eller så ville jeg gått for den grønne Green juice, kalorier er faktisk bare 100g i denne. Sykt deilig om man legger litt isbiter med.

IMG_6534IMG_6537IMG_6539

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *