Sundays hangover dish!

God søndag. Jeg er nettopp ferdig med dagens bootcamp trening og planen var at vi skulle snakke litt juice, men jeg ombestemte meg og deler heller en super søndags snacks, for jeg vet at det er mange av dere som er hangover i dag. jeg er ikke det, men det betyr da ikke at man kan kose seg med litt sunn/usunn mat en gang i uken. Det som er usunt her vil jeg si er chipsen, men så godt da. Just done with my bootcamp workout and i was suppose to talk a bit about juice mix, but i wanna to talk about a great hangover dinner, I’m not hangover but somebody is haha.  This dinner is so good a bit unhealthy because of the chips, but we got have one day a week to just dig in and sunday is perfect for it. TACOGRATENG

 • 600 g karbonadedeig eller kjøttdeig
 • 1 1/2-2 ss hjemmelaget tacokrydder (smak deg frem!)
 • 1 stor løk, i små terninger
 • 2-3 gulrøtter, i små terninger
 • ca. 1/2 rød chili, hakket
 • 1-2 hvitløkfedd, finhakket
 • ¾-1 boks sorte hermetiske bønner
 • 1 boks hermetiske tomater, hakket
 • eventuelt litt sukker
 • salt og pepper
 • ca. 150 g tortillachips
 • revet ost
 • frisk koriander (kan sløyfes

Tusen takk Trine for denne deilige oppskriften, for mer om Trine sjekk bloggen hennes HER og lag ditt egent tacokrydder om du føler for det!IMG_6547 IMG_6546 IMG_6545 IMG_6544 IMG_6543 Så avslutter vi med en deilig søndagsang, btw så er dette min drømme kvinne. xx this is my dream lady!

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton