Saturday workout

IMG_6523

Hello lørdag ettermiddag/kveld. Jeg vet vi har snakket mye om trening og barrysbootcamp i det siste og mye bilder har det blitt, men det er bare fordi jeg er i ekstase at dem har endelig åpnet i Oslo, men tingen er mine damer og herrer. Jeg har en plan og en planen er under arbeid enda, men jeg skal faktisk ta dere med på trening gjennom et helt nytt opplegg. Det vil da si at etterhvert så skal vi faktisk trene sammen på denne bloggen og da snakker jeg ikke bare om bilder og tekst 🙂 Mer info vil komme. Håper dere har lyst å se og lære hvordan man trener beinhard, det er sykt fet og man blir overgiret (og litt forbanna.) Men for nå blir det bare litt lørdags bilder hvor vi har trent på Joey sin time aka fantastisk trener og jeg er kliss våt og trenger mat. I morgen tenkte jeg vi skulle snakke litt søndags juicing  🙂 Nam nam.. Hey saturday afternoon/evening. I know its been a loth of talk about working out and Barrysbootcamp lately, its just that I’m so exited that they have now open in Oslo. But one thing ladys & gents, i have a plan, and the plan is that i will bring you all to the gym with me soon. Not by photos or text, but something more fun 🙂 Cant tell you to much about it yet, but soon:) Hope you all wanna get some free and fantastic workout advice. And you will probably see me really angry haha.. 

IMG_6531IMG_6518IMG_6525IMG_6532

Tomorrow i think I’m going to talk a bit about sunday juicing, i just love i good and health juice.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *