Glow

Hei folkens, håper dere har hatt en fantastisk dag.

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere om et av mine veldedighet prosjekter jeg jobber med og med stor stolthet også.

IMG_5483

Som menneske er jeg av type person som er veldig priviligert, jeg har råd til mat, jeg har råd til klær, jeg har råd til ferie og jeg har råd til å gi gaver til dem jeg er glad i når jeg føler for det.

Jeg har alltid hatt lyst til å hjelpe andre som ikke har det så bra som deg og meg og derfor er det med stor stolthet at jeg har som mission å bygge en skole, ja en skole hvor barn kan får muligheten til en utannelse samme som vi får her i Norge. Sammen med min gode kompis Tove Lill skal vi to med hjelp av dere gi denne muligheten til barn som Akinyi.

1604941_802109683145415_3264023775052153550_n

Dette er Akinyi. Hun er åtte år gammel og hjemløs. Akinyi er født og oppvoskt i gatene i Nairobi. Hun har snaut kunnskap om foreldrene sine, det eneste hun vet er at moren hennes var en tigger i Nairobis gater. De sov i søppelhauger i nærten av Marigiti markedet. Når Akinyi var fem år gammel ville moren sende henne ut for å tigge penger og mat i gatene. Veien tilbake til søppelhaugen , det eneste hjemmet hun visste, måtte hun finne selv. Moren tilbringte dagen ved å selge sexuelle tjenester og lete i avfall etter grønnsaker de kunne koke og spise. En dag da Akinyi kom hjem fra gatene fant hun moren død. Hun var blitt voldtatt og etterlatt for å dø. Akinyi var da seks år, hjemløs og foreldreløs. Hun må leve fra dag til dag og har ingen håp for fremtiden. Veien til overlevelse blir gjennom tigging og snart prostitusjon. Hun blir også introdusert for narkotika, hun blir voldatt og mishandlet. Hun har ingen kunnskap om HIV, graviditet eller beskyttelse. Om hun ikke reddes vil hun mest sannsynlig bli gravid og ett nytt barn blir født i slummen. Dette er hverdagen for rundt 70 000 barn i Nairobi, og nærmere 260 000 barn i Kenya. CESEF hjelper gatebarn i Nairobi. Vi gir foreldreløse barn et nytt hjem, omsorg, en god utdanning og en fremtid. Vil du være med å hjelpe barn som Akinyi? 

Organisasjonen finner du i linken min på toppen under veldedighet

Jeg håper så mange av dere vil dele denne på facebook og Instagram sånn at vi kan få ordet ut om organisasjonen CESEF og gjerne like oss på Facebook også.

Sammen kan vi bygge kunnskap og utannelse.

Denne sangen elsker jeg og passer så bra til dette prosjektet.

     

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *