Behind the scenes on set MinMote

God lørdags morgen, er formen bra? Topp stemning her hvertfall assår. Du folkens da har denne snasne bærta og jeg vært på jobb oppdrag på MinMote for Specsavers og resultatet kommer på VG i 26 september. Hope ya all like it. Moro å jobbe med Kristina assår, hun har så deilig humor. En annen ting som er digg er når man jobber med folk på regi som er dyktige, og det er virkelig Ruth, hun vet hva hun vil ha og vet hvordan hun skal få det ut av meg haha. Takk for hjelpen fine dyktige dame. Jeg skal kaste meg litt rundt her, er jo tross alt lørdag så trening må inn i kalenderen etterfølgt av et snasent lite party i kveld. Gleder meg.

Lukk øynene i fem minutter og tenker, å det hadde smakt med en Redbull nå ass…

Kan på en liten måte se ut som jeg må veldig på do her, men det måtte jeg ikke.

Can you feel that passion? I think i can.

I see you

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *