Jofama for King!

Jakke/Jofama for King. Bukse/Replay. Skjorte/RalphLauren. Sko/Stocholmdesignergroup. Solbriller/Oakley Jeg elsker denne jakken. King er faktisk mitt favoritt motemagasin for herrer og designeren Jofama er ikke så dum han heller. Sammen har dem virkelig lagt noen fantastiske jakker for oss guttaboyz. Denne har jeg på meg i dag på inspilling med Specsavers. Jeg legge ut bilder av dagens opptak litt senere om jeg rekker det, for timeplanen er hektisk denne torsdagen. I kveld skal det kåres en vinner av årets brillemodell 2014 og som Specsavers amassadør stiller jeg opp på denne fantastiske eventen med masse energi. Nå må jeg løpe, vi prækast og stay fit people.

Sjekk den bakdelen a? Ikke mye Kardashien der i gåren gitt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *