DetNye jenta bootcamp

God kveld folkens,

Dagens DetNye-jenta episode består både av sunn kost og helse, to av mine favoritt temaer. Skal man trene så skal man kjenne det på kroppen, jeg har selv vært i skoene til disse jentene for noen år tilbake, der du trener så hardt at melkesyren kommer langt opp i halsen, du blir kvalm og bare kjenner for å gi opp, men jeg sier som min store mighty helt Erik Bertrand Larssen BLI BEST. Hvordan blir du best? Jo, ha troen på at dette får du til uansett. Du dør ikke av å trene.

Jeg håper at jentene har blitt motivet til å trene mer, spise sunnere og ta vare på den kroppen de har fått, husk at fordi du har en fin figur nå så er det ikke sikkert den er like fin på innsiden. Det er din jobb å ta vare på hele kroppen, for den kommer ikke til å være slik alltid.

Jeg har i over 12 år elsket å trene, men jeg husker min første Tv-produksjon, jeg jobbet på Ingen Grenser.

Her skulle jeg være med å gå fra Nord-Sverige til Nord-Norge. Jeg sykte meg veldig ned før turen begynte og da vi endelig satt igang tenkte jeg med meg selv ok, har jeg har faktisk takket ja til å ha på meg en 40kilos sekk på ryggen i en mnd? Alt jeg så foran meg var målstreken. Det gikk et par dager og da begynte hode mitt å forandre mening, jeg så mennesker, virkelige og ekte mennesker som elsker natur, elsket denne turen og elsket faktisk livet, da snudde alt både fysisk og psykisk. I dag takker jeg ikke bare deltagerene, men også menneskene i crewet som fikk meg til å forstå at naturen er den beste plassen for kroppen og enda bedre for tankegangen. Den siste dagen så hadde de gått tom for batteri på kameraet oppe i fjellet og vi fikk beskjed at en måtte komme opp med et oppladet batteri, jeg sa det kan jeg gjør. Tok på meg løpeskoene og løp så fort jeg kunne opp fjellet og tenkte. Wow jeg har det bra assår. Det jeg vil frem til med denne IngenGrense turen er at om man snur litt på tankegangen så er ting så mye bedre og med et smil så kommer man langt. Uansett hva du holder på med i livet så handler det vel å bli den beste utgaven av deg selv, gjør det ikke? Det gjør det hvertfall for meg.  Vi mennesker kan mer enn hva vi tror, det handler bare om en ting. Tror du på deg selv? NO PAIN NO GAIN!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *